»Hem
  »Ekonomiprogram
  »Bokföringsprogram
  »Redovisningsprogram
  »Faktureringsprogram
  »Administrationsprogram
  »Löneprogram
  »Gratisprogram
  »Datorer
  »Ekonomiböcker
  »Mallar
  »Om oss
  »Länkpartners
  »Nyheter/press
   
  »För E-handel
   
  »Referenser
  »Kontakt
  »FAQ
   
 

JFS Fakturering - installation

     
     
  »Läs mer..  
  »Snabbfakta  
  »Installation  
  »Systemkrav  
  »Ladda hem gratis  
  »Kontoplaner  
  »Manual  
     
Installation
Om ni får programmet på CD-skiva matar ni in den här CD-skivan i er CD-spelare. Om installationen inte startar automatiskt kan ni gå in i "Den här datorn" och dubbelklicka på den CD-enhet vari ni har stoppat in CD-skivan, ni kan också gå till "Kör..." och därigenom bläddra er till den CD-enhet vari ni har stoppat in CD-skivan eller direkt skriva in sökvägen i fältet för "Öppna:", exempelvis "D:". Ni väljer sedan den fil på CD-skivan som utgör installationsprogram för den dator ni använder (Windows, Mac, Linux/unix) genom att dubbelklicka på filen.

Om programmet finns tillgängligt för nedladdning klickar ni på den länk som skickas till er e-post efter godkänd beställning. När ni kommit till nedladdningsplatsen väljer ni den fil som utgör installationsprogram för den dator ni använder (Windows, Mac, Linux/unix) genom att klicka på den. Ni väljer sedan om ni vill "Öppna/köra" installationsprogrammet direkt eller först "Spara" installationsprogrammet till er hårddisk.

När installationsprogrammet har startat följer ni dess instruktioner. Ni kan välja att ta med baskontoplaner i installationen genom att checka i rutan för detta, baskontoplanerna lägger sig i mappen "account plans" i bokföringsprogrammets mapp.

»Se FAQ för ytterligare vägledning

 

 
   
   
   
 

Copyright © 2006 - JFS Bokföring