»Hem
  »Ekonomiprogram
  »Bokföringsprogram
  »Redovisningsprogram
  »Faktureringsprogram
  »Administrationsprogram
  »Löneprogram
  »Gratisprogram
  »Datorer
  »Ekonomiböcker
  »Mallar
  »Om oss
  »Länkpartners
  »Nyheter/press
   
  »För E-handel
   
  »Referenser
  »Kontakt
  »FAQ
   
 

Ekonomiprogram

Vi rekommenderar ekonomiprogram från Unicell, Elicon och Datavara. Med ekonomiprogram och ekonomisystem menar vi datorbaserade program för bokföring, administration och andra arbetsuppgifter som finns på en ekonomiavdelning. Vi hoppas att ni skall hitta ekonomiprogram eller ekonomisystem för er ekonomifunktion hos oss.

speedledger - Tänk bokföring. Fast enkelt.
speedledger Vi har alla funktioner ett riktigt bra bokföringsprogram behöver ha - men till skillnad från andra automatiserar vi våra funktioner så att det mesta sköter sig själv. Det gör ditt liv som egenföretagare enklare. Du har full koll på ditt företag, utan att behöva vara sifferexpert.

Automatisk bokföring av dina kvitton och fakturor gör att du slipper krångel med debet och kredit. Alla händelser hämtas från din internetbank och görs om till färdiga bokföringsförslag. Vi kallar funktionen för autokontering och den ingår alltid i SpeedLedger e-bokföring.

Färdiga fakturamallar gör det enkelt att skapa fakturor. Registrera en kund när du gör fakturan. Nästa gång finns både kunden och artikeln sparad. Du håller enkelt koll på vem som har betalat och i autokonteringen prickar du av en inbetalning mot en faktura.

Med SpeedLedger e-bokföring får du alla obligatoriska rapporter som du behöver i din bokföring, fakturering och rapportering. Allt skapas i bakgrunden medan du bokför och fakturerar och du behöver endast klicka in på rapporten för att se den eller skriva ut den.

Färdiga bokföringsförslag
I autokonteringen görs dina händelser från internetbanken om till färdiga bokföringsförslag. Logga in, bocka av listan och bokföringen är klar.

Alltid avstämt med banken
Eftersom alla dina bankhändelser förs över till din autokontering är du alltid avstämd med banken. Det gör att du slipper missa något.

Moms räknas ut automatiskt
Momsen räknas automatiskt ut i bakgrunden. Du redovisar enkelt momsen elektroniskt eller via papper. Kör du fast är bara att fråga oss.

Bokför dagskassan
I tillvalet e-dagsavslut bokför du din dagskassa i ett enkelt formulär. Speciellt anpassat för dig som hanterar kontanter och kortbetalningar.

Automatisk fakturaavprickning
Med autoavprickning förses dina fakturor med OCR-nummer och matchning med rätt inbetalning sker helt automatiskt. Perfekt för dig med många kundfakturor.

Skicka påminnelser
Håll koll på dina inbetalda fakturor. Skapa påminnelse- och räntefakturor och skicka via e-post eller brev.

Rot- och rutfakturor
Rut- eller rotavdrag räknas automatiskt ut och en speciell rapport för dina fakturor med husarbete skapas. Dessutom kan du enkelt ansöka om rot- eller rutavdraget.

Omvänd byggmoms
Du som är aktiv inom byggsektorn kan med några enkla knapptryck skapa en faktura med omvänd byggmoms.

Visma eKonomi - 100 % webbaserat!
Visma eKonomi Vill du bokföra manuellt som i ett klassiskt bokföringsprogram eller låta programmet sköta det mesta av bokföringen åt dig? Visma eEkonomi är ett webbaserat program där du väljer hur du vill bokföra online.

Är du ofta på resande fot och behöver få tag i kunder och leverantörer? Vår kostnadsfria app Visma eEkonomi innehållet ditt kontaktregister och påminner dig om till exempel momsinbetalning.

- Diagram över företagets ekonomiska ställning och likviditet
- Automatisk betalningsöversikt av bankkonton via internetbank (Handelsbanken)
- Betalningsöversikt av banktransaktioner från internetbank (Nordea, SEB, Swedbank, Länsförsäkringar, Danske Bank, Sparbanken Syd, Sparbanken Öresund, Sörmlands Sparbank och Sparbanken Alingsås)
- Automatisk bokföring
- Intelligent sökfunktion
- Fakturering
- Offert (tillval)
- Order (tillval)
- Kundreskontra med grafisk statistik
- Leverantörsreskontra med grafisk statistik
- Stöd för alla momsredovisningsperioder
- Hjälper dig beräkna avdrag för hushållsnära tjänster och stöd för husavdrag
- Hanterar omvänd betalningsskyldighet inom byggsektorn
- Hanterar inköp och försäljning i utlandet
- Automatisk uppdatering av valutakurser
- Balans- och resultatrapport, verifikationslista och huvudbok
- Anpassat för Kreditupplysning

Testa Visma eKonomi idag, det är gratis!

UNI_BAS

År efter år - succén bara fortsätter!

Bokföring, fakturering, kundreskontra och leverantörsreskontra - Inga förkunskaper krävs - man behöver inte ens kunna bokföring. Tack vare att UNI_BAS innehåller både bokföring, fakturering och reskontror sker den största delen av bokföringen helt automatiskt.

- Hela Din administration i samma program: Bokföring - Fakturering - Kunder - Leverantörer - Artiklar och Inventariebok.

UNI_BAS passar utan begränsningar för alla företagsformer: Aktiebolag, handelsbolag, enskild firmor, föreningar etc. Du kan växa med UNI_BAS. Förutom alla funktioner i UNI_BAS-standard, kan man för ett par hundralappar extra, enkelt via telefon uppgradera sitt system med bl.a. valutahantering, lagerredovisning, orderhantering, offerthantering, avtalsfakturering, strökundshantering, rabattsystem, multipla prislistor etc etc.

UNI_BAS hanterar bokföring enligt både kontantmetoden (bokslutsmetoden) och fakturametoden. UNI_BAS kan hantera utlandsaffärer. Brutet räkenskapsår/förlängt räkenskapsår. Du kan påbörja Din bokföring flera år tillbaka i tiden. Bokslut, momsdeklarationer och viss inkomsdeklaration ingår även. Inga begränsningar avseende omsättning.

Allt hanteras lekande lätt - bokföringen blir till och med rolig. Andra leverantörer, även de allra största, har i sex års tid försökt att plagiera UNICELL´s unika bokföringsteknik utan att lyckas. Det finns bara ett original - originalet heter UNI_BAS.

Det finns UNI_BAS-användare som har 25.000 kunder i sitt system. Det finns UNI_BAS-användare som hanterar hundratals fakturor varje dag. Det finns UNI_BAS-användare som har 100.000 artiklar i sitt system. Men, det finns också UNI_BAS-användare som bara har ett fåtal kunder och bara 1 artikel - t.ex. konsulten som "säljer den egna tiden". Det finns UNI_BAS-användare som bara använder bokföringen i UNI_BAS och det finns dom som bara använder faktureringen. Du kan arbeta tryggt med UNI_BAS. Det kommer att dröja länge innan Du behöver ett större system!

Crona Lön PPP
Vi rekommenderar Datavara AB som kan erbjuda er löneprogrammet Crona Lön PPP, ett prisbelönat löneprogram för löneutbetalning, närvaro- och frånvarohantering, semesterhantering, skattedeklaration och kontrolluppgift med mera. Kostnaden för att nyttja programmet är helt rörlig och motsvarar 35 kr per lönebesked. Alla funktioner och finesser i programmet i övrigt är helt kostnadsfria. Att ta fram statistik, adressetiketter, skicka skattedeklaration eller kontrolluppgift till Skatteverket kostar givetvis inget extra. Att rätta ett lönebesked är också kostnadsfritt och ett lönebesked som en gång är utskrivet kan skrivas ut om och om igen utan kostnad. Det betyder att du som kund endast betalar för utskrifter av nya lönebesked.

Datavara erbjuder er gratis support via e-post och automatiska programuppdateringar i programmet.

»Läs mer..

  
   
   
   
 

Copyright © 2006 - JFS Bokföring