Header Radera företag

Ni tar bort ett företag genom att ni markerar önskat företag i listan över företag och trycker på knappen "Radera valt företag".

När ni har raderat ett företag så försvinner allt arbete ni gjort för det här företaget i programmet och ni kan inte ångra er efteråt. Ni får givetvis ett varningsmeddelande när ni trycker på knappen "Radera valt företag" och ni kan därmed ångra er innan företaget raderas.