Header Exportera produkter (XML)

Ni kan exportera alla era produkter eller bara valda produkter till en XML-fil. Markera de produkter ni vill exportera och tryck på knappen "Exportera produkter" och välj "XML" om ni bara vill exportera ett urval av produkter.

Exporterade produkter i XML kan importeras i JFS Administration och uppdaterar då redan registrerade produkter och lägger till nya produkter. En export av produkter kan tillexempel göras till en E-butik som stödjer import av våra filer i XML-format.