Header Skapa utbetalning från leverantörsfakturor

Ni skapar en utbetalning för en eller flera leverantörsfakturor genom att markera en eller flera leverantörsfakturor i listan över leverantörsfakturor och trycka på knappen "Skapa utbetalning för valda leverantörsfakturor".

Ni kan använda er av tangenterna "Ctrl" och "Shift" på tangentbordet för att markera flera leverantörsfakturor. Fönstret "Ändra utbetalning" poppar upp och ni kan ändra i utbetalningen eller spara utbetalningen som den är. Se "Ändra utbetalning" för mer information om hur ni ska ändra i en utbetalning.