Header Skapa inbetalning från kundfakturor

Ni skapar en inbetalning för en eller flera kundfakturor genom att markera en eller flera kundfakturor i listan över kundfakturor och trycka på knappen "Skapa inbetalning för valda kundfakturor".

Ni kan använda er av tangenterna "Ctrl" och "Shift" på tangentbordet för att markera flera kundfakturor. Fönstret "Ändra inbetalning" poppar upp och ni kan ändra i inbetalningen eller spara inbetalningen som den är. Se "Ändra inbetalning" för mer information om hur ni ska ändra i en inbetalning.